Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві поліція затримала чоловіка, який викинув з вікна 5-річого хлопчика (відео затримання)
У Білій Церкві поліція затримала чоловіка, який викинув з вікна 5-річого хлопчика (відео затримання)
Вівторок 16 Червня, 2020

У Білій Церкві поліція затримала чоловіка, який викинув з вікна п’ятирічного сина своєї співмешканки. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у Київській області.

“Протягом дня співмешканці у квартирі вживали алкогольні напої і між ними виникла сварка. Тоді розлючений чоловік схопив п’ятирічного сина цивільної дружини і викинув його з вікна першого поверху. Після чого той зник в невідомому напрямку”, – йдеться в повідомленні.

Травмовану дитину біля під’їзду знайшли перехожі, вони й викликали поліцію і медиків.

На місце події одними з перших прибув наряд патрульної поліції. Також там працювали слідчо-оперативна група, ювенальні поліцейські, дільничні офіцери поліції

На пошуки кривдника був піднятий по тривозі весь особовий склад місцевого відділу поліції. Ювенальні поліцейські та дільничні офіцери поліції оперативно затримали його на одній з вулиць Білої Церкви. Ним виявився 39-річний місцевий житель.

Каретою швидкої допомоги хлопчика з тяжкими травмами доправлено до реанімаційного відділення лікарні. Наразі за його життя борються лікарі.

Наразі вирішується питання щодо затримання чоловіка в порядку ст. 208 КПК України. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом замаху на умисне вбивство дитини за ст. 15 та ст. 115 Кримінального кодексу України.

Відео порятунку хлопчика:

Відео затримання:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors