Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві подано 40 проєктів на конкурс Громадського бюджету
У Білій Церкві подано 40 проєктів на конкурс Громадського бюджету
Вівторок 7 Липня, 2020

30 червня завершився прийом проєктів на конкурс Громадського бюджету 2020. Про це повідомляє пресслужба Білоцерківської міської ради.

Пройшовши необхідну процедуру, небайдужі білоцерківці, які прагнуть не залишатися осторонь розвитку рідного міста, подали 40 проєктів. З них – 15 малих, які потребують фінансування до 300 тис. грн, та 25 великих – на які може бути використано до 3 млн грн. 

Загальна сума всіх поданих проєктів становить більш як 78 млн грн. Проте, з міського бюджету на реалізацію проєктів – переможців виділено понад 10 млн грн. Тому втілені в життя будуть лише ті ідеї, які підтримають шляхом голосування найбільша кількість білоцерківців. 

Невдовзі всі проєкти будуть опрацьовані структурними підрозділами, робочою групою,  буде здійснено їх аналіз за змістом та можливістю реалізації. Ті, які відповідають всім вимогам – будуть подані на затвердження виконавчому комітету міської ради. Потім відбудеться голосування, яке й визначить переможців.

Незважаючи на об’єктивні обставини, які скоригували процеси життєдіяльності, Біла Церква не зупиняється у своєму розвитку.

Варто зазначити, що серед поданих проєктів – багато цікавих та оригінальних. Чимало з них стосується облаштування зон відпочинку, скверів, парків із встановленням скульптур, фотозон; реконструкція фонтану в міському парку; будівництва велодоріжок та роледрому й скейтпарку в різних мікрорайонах міста; встановлення громадських вбиралень. 

Є проєкти для дітей та дорослих по навчальних напрямках, як загального розвитку, так і психологічного; такі, що дозволять продовжувати забезпечувати безпечне середовище міського простору та ін. 

З усіма проєктами найближчим часом можна буде ознайомитися на офіційному сайті Білоцерківської міської ради. 

Голосування  відбудеться у вересні-жовтні цього року.

Пресслужба Білоцерківської міської ради:

Сподіваємося, що активність білоцерківців буде такою ж високою, і містяни оберуть найкращі проєкти для реалізації в наступному році.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors