Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві перевізник відмовився від 13 та 16 маршруту (Відео)
У Білій Церкві перевізник відмовився від 13 та 16 маршруту (Відео)
Середа 26 Лютого, 2020

У Білій Церкві приватне підприємство «КАН» відмовилось вд пасажирських перевезень по маршрутках 13 та 16.

Олександр Поляруш

ПП “КАН” відмовилось від обслуговування перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування 13 та 16. Це вже черговий раз. Перед цим був 25 маршрут.

Геннадій Дикий

До 1 квітня ПП “КАН” буде обслуговувати дані маршрути. А до 1 квітня буде проведено конкурс і оголошено, хто буде ослуговувати дані маршрути в майбутньому.

25 лютого на засіданні виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, членами виконку було ухвалено рішення про організацію проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування  м.Біла Церва №13, №16.

Доповідаючи питання, заступник міського голови Олександр Поляруш наголосив, що від приватного підприємства «КАН», яке виграло попередній конкурс на обслуговування даних маршрутів, надійшов лист, яким підприємство просить розірвати договори №41 та №42. Тобто ПП «КАН» відмовляється від обслуговування маршрутів №13 та №16. Тому й виникла необхідність провести конкурс. Відділом транспорту та зв’язку буде підготовлено оголошення про проведення конкурсу та організовано відповідну процедуру.

Міський голова Геннадій Дикий наголосив, що ПП «КАН» обслуговуватиме маршрут до 01 квітня ц.р., допоки буде проведено конкурс та визначено інших перевізників.

До речі, раніше ПП «КАН» відмовилося обслуговувати міський маршрут № 25. Наразі міська влада шукає шляхи вирішення даного питання. Зокрема розглядається можливість продовження інших маршрутів, аби вони охоплювали вулиці, якими їхав маршрут №25.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors