Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві невідомий чоловік із салону авто викрав близько 50 тис грн
У Білій Церкві невідомий чоловік із салону авто викрав близько 50 тис грн
Вівторок 2 Лютого, 2021

До поліції звернувся чоловік по допомогу. Він повідомив, що у місті Біла Церква невідомий з салону авто викрав близько 50 тисяч гривень. 

Про це повідомила поліція Київщини.

Поліцейські Білоцерківського районного управління поліції спільно з оперативниками Управління карного розшуку поліції Київщини провели низку розшукових заходів, встановили особу зловмисника та автівку, якою він пересувався. 

На пошуки правопорушника були орієнтовані наряди поліції столичної області. 

Оперативники затримали втікача на авто «Lexus» в місті Вишневе. Зловмисником виявився 37-річний житель Білоцерківщини. Викрадені гроші поліцейські вилучили у якості речового доказу. 

Наразі слідчі Білоцерківського районного управління поліції за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та підготували клопотання про обрання запобіжного заходу у суді. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від трьох до шести років. 

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors