Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві на вихідних виявили чотирьох осіб, які гуляли містом з наркотиками
У Білій Церкві на вихідних виявили чотирьох осіб, які гуляли містом з наркотиками
Понеділок 13 Грудня, 2021

На Сквирському шосе охоронці порядку звернули увагу на двох осіб, які помітивши патрульне авто, перебігли дорогу на червоний сигнал світлофора.

Про це повідомила патрульна поліція Білої Церкви.

Інспектори зупинились та розпочали спілкування з чоловіками. Пізніше стало зрозуміло, що перехожі намагались уникнути інпекторів, оскільки мали при мобі заборонені речовини: таблетки та шприц наповнений невідомою речовиною. На порушників склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 127 (Непокора пішоходів сигналам регулювання дорожнього руху) КУпАПа.

Поліцейські взводу ТОР на вулиці Ярмаркова під час поверхневої перевірки громадянина виявили в останнього згорток фольги з порошкоподібною білою речовиною, схожою на амфетамін.

Ввечері на Олександрійському бульварі охоронці порядку зі взводу ТОР виявили у перехожого згорток з невідомою речовиною рослинного походження. Зі слів чоловіка, канабіс.

На вулиці Лазаретна, у неділю, близько 18-ї години, знову ж таки, поліцейські взводу ТОР під час поверхневої перевірки виявили у громадянина паперовий згорток з зеленою речовиною.

В результаті усіх подій на місця викликали слідчих.

Щоб повідомити про місця підозрілих подій, де, ймовірно, працюють закладники чи про виявлення наркотиків скористайтесь офіційним чат-ботом від патрульної поліції в месенджері Telegram https://t.me/drughunters_ukraine_bot .

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors