Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > У Білій Церкві на Великдень заборонили відвідувати церкви та богослужіння
У Білій Церкві на Великдень заборонили відвідувати церкви та богослужіння
П’ятниця 17 Квітня, 2020

16 квітня відбулось засідання Білоцерківського виконавчого комітету, де було прийнято рішення проводити Великодні та поминальні богуслужіння без громадян.

Духовенству усіх конфесій міста Біла Церква та їх релігійним організаціям на період дії карантину необхідно забезпечити дотримання обмежувальних заходів визначених чинним законодавством України.

Тому святкові богослужіння з нагоди святкування Великодня 19 квітня 2020 року, поминальні богослужіння та заходи мають проводитись без участі громадян у культових спорудах та на прилеглих до них територіях.

Відвідування кладовищ Білої Церкви з метою звершення на них заупокійних молитов можна буде здійснювати після закінчення дії обмежувальних заходів.

У міській раді закликали здійснювати трансляцію святкових та поминальних богослужінь за допомогою Інтернет-ресурсів, засобів теле – та радіокомунікацій.

Відвідування кладовищ міста Біла Церква для спомину померлих здійснювати лише після закінчення дії обмежувальних заходів-карантину.

Невиконання обмежувальних заходів визначених цим рішенням, порушення законодавства про захист населення від інфекційних хвороб, порушення санітарного законодавства, та обмежувальних заходів тягне за собою адміністративну та/або кримінальну відповідальність передбачену чинним законодавством України.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors