Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві на святкових вихідних патрульні виявили 25 п’яних водіїв та 3 особи з наркотичними речовинами
У Білій Церкві на святкових вихідних патрульні виявили 25 п’яних водіїв та 3 особи з наркотичними речовинами
П’ятниця 27 Серпня, 2021

Впродовж святкових вихідних Білоцерківські патрульні виявили у трьох осіб, ймовірно, наркотичні речовини.

Як повідомляє пресслужба патрульної поліції, перший випадок відбувся в суботу на 78 км автодороги Київ—Одеса, коли під час поверхневої перевірки водія автомобіля марки Ваз поліцейські виявили таблетки невідомого походження.

Друга ситуація мала місце на вулиці Партизанська. У 23-річного громадянина правоохоронці виявили згорток фольги з білою порошкоподібною речовиною невідомого походження.

Наступний інцидент трапився на вулиці Павліченка. За порушення ПДР інспектори зупинили автомобіль марки Ваз. Під час спілкування з керманичем, в останнього охоронці порядку виявили ознаки наркотичного сп’яніння. В додачу до цього, чоловік мав при собі поліетиленовий пакет з білою речовиною. Зі слів власника речі, це — амфетамін. На чоловіка склали адміністративні матеріали за ч.1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп’яніння) КУпАП.

В результаті усіх подій на місця викликали слідчих.

Також за ці дні білоцерківські патрульні виявили 25 водіїв напідпитку. Усі керманичі отримали від поліцейських протоколи за керування ТЗ в стані сп’яніння.

Патрульні нагадали про відповідальність:

?за ч. 1 ст. 130 — штраф 17 000 грн з позбавленням права керування на 1 рік;

?за ч. 2 ст. 130 КУпАП — штраф 34 000 грн з позбавленням права керування на 3 роки з оплатним вилученням ТЗ чи без такого або адмінарешт на 10 діб з оплатним вилученням ТЗ чи без такого;

?за ч. 3 ст. 130 КУпАП — штраф 51 000 грн з позбавленням права керування на 10 років та конфіскацією транспортного засобу або адмінарешт на 15 діб з позбавленням права керування на 10 років та конфіскацією транспортного засобу;

?за ч. 4 ст. 130  КУпАП — штраф 34000 або адміністративний арешт на строк 15 діб, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors