Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві капітально відремонтували амбулаторію №9
У Білій Церкві капітально відремонтували амбулаторію №9
Вівторок 20 Жовтня, 2020

Найперші до кого звертаються білоцерківці відчувши себе погано – це сімейні лікарі, тому  амбулаторії за місцем проживання беруть на себе тягар майже 80% звернень за медичною допомогою.

Доступність , комфорт та якісне обслуговування – саме це стало девізом первинної медико-санітарної допомоги останніми роками. Новозбудовані та капітально відремонтовані амбулаторії обладнані всим необхідним значно спрощують для жителів міста отримання медичної допомоги.

З 21 жовтня  для пацієнтів свої двері гостинно відчинить капітально відремонтована амбулаторія №9, яка обслуговує 4-й мікрорайон за адресою вул. Некрасова 80.

Ремонт  був зроблений у рекордні строки, а допоки він проводився мешканці відвідували інші амбулаторії, втім тепер і педіатри і лікарі знову знаходитимуться у пішій доступності до жителів мікрорайону.

Комфортними умовами задоволені не лише пацієнти а й працівники лікарні.

Дуже хотілося б щоб білоцерківці хворіли якомога менше, а у сімейні амбулаторії зверталися лише для планових оглядів. Втім приємно знати, що тобі завжди готові  прийти на допомогу гарні спеціалісти та ще й у таких зручних умовах.

.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors