Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві хулігани відкрили стрілянину
У Білій Церкві хулігани відкрили стрілянину
Середа 19 Лютого, 2020

Стрілянина у Білій Церкві: один чоловік напідпитку стріляв з автівки, а на добу раніше, інший – по перехожих. Про це повідомляє поліція.

Вночі 19 лютого від небайдужого громадянина надійшло повідомлення про те, що у м. Біла Церква невідомий з вікна автівки відкрив хаотичну стрільбу та зник з місця злочину. Поліція оперативно відреагувала на повідомлення і швидко прибула на місце події. 

В ході розшукових заходів, правоохоронці встановили причетного. Ним виявився 36-річний місцевий житель напідпитку. В ході невідкладного обшуку в оселі підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили речові докази – пістолет та гільзи. Вилучене направили на проведення відповідної експертизи  до НДЕКЦ МВС.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Розпочато досудове розслідування. 

А 18 лютого близко 15-ї години дня на лінію 102 надійшло анонімне повідомлення про те, що на вулиці Турчанінова невідомий в стані сп’яніння почав стріляти по перехожих, поводив себе неадекватно.

Поліцейські, отримавши орієнтування порушника, розпочали обстеження прилеглої території. Кілька хвилин й інспектори виявили особу, яка підпадала під прикмети заявника й мала при собі предмет, схожий на пістолет.

На місце події викликали слідчих для з’ясування обставин справи.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors