Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві хочуть змінити тариф на воду: оголошено громадське обговорення
У Білій Церкві хочуть змінити тариф на воду: оголошено громадське обговорення
Середа 25 Листопада, 2020

Товариство з обмеженою відповідальністю «БІЛОЦЕРКІВВОДА» розмістило на власному сайті повідомлення та обґрунтування щодо необхідності встановлення тарифів на 2021 рік.

Відтак на білоцерківцям у 2021 році варто очікувати підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення.

На даний час ТОВ «БІЛОЦЕРКІВВОДА» здійснює розрахунки за тарифами, встановленими підприємству Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 17.09.2019 р.:

а) на централізоване водопостачання:
– споживачам, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення – 3,39 грн. за 1 куб. м (без ПДВ);
– споживачам, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення – 10,45 грн. за 1 куб. м (без ПДВ)
б) на централізоване водовідведення – 11,44 грн. за 1 куб. м (без ПДВ).
Постанова набрала чинності з 22 вересня 2019 року.

Необхідність подання розрахунку/коригування тарифів на 2021 р. зумовлена тим, що економічно обґрунтовані тарифи на 2020 рік так і не були встановлені, а, згідно чинного законодавства України, тарифи на комунальні послуги не повинні бути меншими за економічно обґрунтований рівень, змінами розміру витрат на забезпечення здійснення централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в порівнянні з врахованими в діючих тарифах за рахунок збільшення вартості електроенергії, реагентів, що використовуються при приготуванні питної води, розміру заробітної плати, податків, вартості послуг, що надають сторонні організації.

Зауваження і пропозиції приймаються до 30 листопада 2020 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: вул. Сухоярська, 14, м. Біла Церква, Київська обл., 09100, e-mail: office@bcvoda.com.ua. Контактна особа: начальник планово-економічного відділу Стрельчук Людмила Іванівна, телефон +380501800199. Оформлення зауважень та пропозицій до оприлюднених документів здійснюється у нижче наведеній формі.

Враховуючи карантинні обмеження, визначені Постановою Кабінету міністрів України від 20.03.2020 р. № 211 (зі змінами та доповненнями) «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19», відкрите обговорення відбудеться дистанційно, з використанням додатку Zoom 07 грудня 2020 року о 10:00.
Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП приймаються до 30 листопада 2020 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Управління Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг у м. Києві та Київській області, 03127, м. Київ, пр-т Голосіївський. 105-В, e-mail: kievtp@ukr.net.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors