Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві два чоловіки розгулювали зі зброєю: у одного був автомат, в іншого – пістолет
У Білій Церкві два чоловіки розгулювали зі зброєю: у одного був автомат, в іншого – пістолет
Понеділок 13 Липня, 2020

В п`ятницю та суботу білоцерківські патрульні затримали двох чоловіків зі зброєю. Один при собі мав пістолет, інший – автомат.

Як повідомляє патрульна поліція Білої Церкви, 11 липня, в п’ятницю вночі, поліцейські отримали виклик про скоєння хуліганства. Заявник повідомляв, що його сусід направляв на нього предмет, схожий на пістолет. Після чого здійснював постріли вгору.

Поліцейські негайно з’єднались в телефонному режимі із схвильованим заявником, котрий сказав, що сусід сів до чорного автомобіля марки ВАЗ-2114 та поїхав в напрямку вулиці Таращанська.

Охоронці порядку рушили за вказаною адресою, де на перехресті виявили потрібний транспортний засіб, водій якого, побачивши проблискові маячки службового автомобіля, пришвидшив свій рух.

Все-ж, патрульні зупинили керманича, після чого голосовими командами вивели його з автівки.

Під час спілкування із громадянином інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували чоловікові пройти тест на стан сп’яніння. Результат: позитивний. Окрім цього, на задньому сидінні його автомобіля лежав предмет, схожий на зброю.

Від патрульних водій отримав адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП, а для з’ясування обставин справи на місце події викликали слідчих.

Схожа подія трапилась наступного дня. 11 липня ввечері поліцейські отримали виклик про скоєння хуліганства в районі Олександрійського бульвару.

За вказаною адресою, виявили заявника, який повідомив, що бачив, як в одному з дворів міста невідомі особи здійснювали постріли вгору з предмета, схожого на пістолет. Заявник разом зі своїми друзями зробили чоловікам зауваження. Після чого один із них почав їм погрожувати. Заявник разом зі своїми товаришами відібрали у громадянина предмет, схожий на пістолет та викинули його.

54-річний порушник стверджував, що ніякого пістолета він не бачив. Обстеживши прилеглу територію, патрульні виявили предмет, схожий на пістолет Ekol Major.

Для з’ясування обставин справи на місце події викликали слідчих.

Відео того як все відбувалося:

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors