Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > У Білій Церкві “Дід Мороз” потрапив у ДТП: водій вантажівки в’їхав у будинок (Відео, фото)
У Білій Церкві “Дід Мороз” потрапив у ДТП: водій вантажівки в’їхав у будинок (Відео, фото)
П’ятниця 14 Січня, 2022

Сьогодні, 14 січня близько 6-ї години по вулиці Сквирське шосе в Білій Церкві 46-річний водій вантажного автомобіля “Mercedes”, який працює на будівництві, допустив зіткнення з легковим автомобілем “Skoda” під керуванням 61-річного водія.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Київської області.

На місце події одразу прибули працівники батальйону патрульної поліції Білої Церкви, слідчо-оперативна група Білоцерківського районного управління поліції та рятувальники ДСНС.

“За кермом легковика знаходився літній чоловік у вбранні Діда Мороза, якого від удару заблокувало в автомобілі. Рятувальники, які прибули на місце, допомогли чоловіку вибратися та передали його працівникам швидкої допомоги. У нього діагностували переломи ребер та госпіталізували до Білоцерківської міської лікарні № 2.” – повідомили у поліції. 

Водій вантажного автомобіля не постраждав. Автомобіль після удару пошкодив дерев’яну огорожу та заїхав на територію домоволодіння.

Слідчі з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди та згодом нададуть правову кваліфікацію події.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors