Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Бізнес > У Білій Церкві депутати віддали землю по підробним документам
У Білій Церкві депутати віддали землю по підробним документам
Субота 7 Грудня, 2019

6 грудня у ході сесійного засідання було розглянуто низку скандальних земельних питань, на які міський голова раніше наклав вето. Депутатами було подолано вето з двох питань.

Серед них такі:

  • про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Саміщенко Анні Олександрівні;
  • про надання дозволу на продаж земельної ділянки комунальної власності, яка знаходиться в користуванні фізичної особи – підприємця Паюнової Наталії Іванівни.

“Ці земельні ділянки віддаються під капітальні споруди. Ці капітальні споруди не зареєстровані, жодних містобудівних умов, жодних декларацій про початок або закінчення будівельних робіт немає. Відповідно жоної коп коли це нерухомість сплачується мусту – їх не пуступило. Це майно, яке зареєстровано за них – зареєстровано по підробних документах, абсолютно без будь-якої містобудівної документації.”

Поіменне голосування про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Саміщенко Анні Олександрівні

Поіменне голосування про надання дозволу на продаж земельної ділянки комунальної власності, яка знаходиться в користуванні фізичної особи – підприємця Паюнової Наталії Іванівни.

Рішення про передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду Приватному підприємству «Вілія» залишилося заветованим, оскільки за нього не проголосувала достатня кількість депутатів. 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors