Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві демонтують наливайку “Гараж”
У Білій Церкві демонтують наливайку “Гараж”
Вівторок 23 Лютого, 2021

23 лютого відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, на якому було прийнято рішення про демонтаж наливайки “Гараж” та інших торгівельних споруд.

Члени виконкому прийняли рішення про демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності та малих архітектурних форм, що розміщені в місті Біла Церква по вул. Леваневського, в районі будинку № 53 та по вул. Томилівська, в районі будинку № 50.

Виконавчий комітет міської ради вирішив:

1) Демонтувати тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності: металеву прибудову із металопрофілю темно-зеленого кольору, на час обстеження, орієнтовним розміром з зовнішньої сторони 5,55*9,25 м, орієнтовною площею 51, 34 м2 , що розташована в місті Біла Церква по вулиці Томилівській, в районі будинку № 50.

2) Демонтувати наступні об’єкти, що розміщенні в місті Біла Церква по вул. Леваневського, в районі будинку № 53 (район БК «Росава»), а саме:

  • тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності ,орієнтовним розміром 6,0*8,0 м, орієнтовною площею 48,0 м2;
  • палатку орієнтовною площею 50,0 м2 (яка на час обстеження місцями має дефекти у вигляді проривів);
  • дерев’яну прибудову між палаткою та тимчасової спорудою для провадження підприємницької діяльності (дерев’яна зі щитів з металопластиковими дверима, покрівля з металопрофілю синього кольору);
  • два біотуалети, орієнтовним розміром 1,1*1,1 м, кожний;
  • прибудову до тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності орієнтовним розміром 2,0*8,0 м (передня стіна з металопрофілю з дверима, бокова сторона – сітка «рабиця», з накриттям).

3) Демонтувати тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця Стамбуляка Святослава Івановича, що розташована в місті Біла Церква по бульвару Михайла Грушевського, в районі будинку № 4.

Відео:

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors