Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві чоловік вже в сьоме за рік попався п’яним за кермом (Відео)
У Білій Церкві чоловік вже в сьоме за рік попався п’яним за кермом (Відео)
Середа 2 Грудня, 2020

Білоцерківські патрульні в сьомий раз за рік склали на громадянина протокол за керування в стані сп’яніння.

Опис трьох останніх інцидентів повідомила патрульна поліція Білої Церкви.

Перший випадок мав місце, в вересні, на вулиці Олеся Гончара, коли поліцейські помітили на дорозі транспортний засіб марки Chevrolet, траєкторія руху якого значно змінилась при появі службового автомобіля. Окрім того, водій намагався уникнути охоронців порядку, їхавши по тротуару, порушуючи п. 11.13 ПДР України.

Наступна ситуація відбулась тижнями пізніше в районі Олександрійського бульвару, коли інспектори помітили автомобіль марки Chevrolet, водій якого здійснив стоянку на місці для паркування осіб з інвалідністю. Відповідної наліпки, яка б вказувала на те, що власником є керманич з інвалідністю, не було на транспортному засобі. Отож, патрульні вирішили перевірити документи водія.

Остання подія мала місце вчора вранці на вулиці Турчанінова. Цього разу чоловік не подав сигнали світловими показчиками повороту перед зміною напрямку руху.

Вчора патрульні склали на громадянина протокол за ч.3 ст.130 КУпАП, за те, що незважаючи на притягнення до адміністративної відповідальності за керування в стані наркотичного сп’яніння — двічі впродовж року, він втретє сів за кермо. Тепер йому загрожує штраф 40 800 грн та позбавлення права керування вже на 10 років.

Поліція нагадує, що керувати в стані сп’яніння заборонено! Насамперед, це ваша особиста безпека та безпека інших учасників дорожнього руху.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors