Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві чоловік привласнив банківську карту знайомого та зняв більше 16 тис грн
У Білій Церкві чоловік привласнив банківську карту знайомого та зняв більше 16 тис грн
Субота 16 Січня, 2021

Дізнавачі Білої Церкви повідомили про підозру чоловіку, який привласнив картку знайомого та зняв з неї чималу суму грошей.

Як повідомила прес-служба поліції Білоцерківщини, до поліції звернувся чоловік з проханням допомогти йому у розшуку особи, яка зняла з його банківської картки грошові кошти у розмірі понад 16000 грн.

В ході проведення оперативних заходів поліцейські вийшли на слід зловмисника, який виявився знайомим потерпілого. З’ясувалось, що той привласнив банківську картку відразу після того, як допоміг йому зняти готівку з місцевого банкомату, але потерпілий цього не помітив.

В подальшому, упродовж трьох днів, зловмисник викрав грошові кошти, знімаючи готівку з різних банкоматів та розрахувався карткою в одному з магазинів за придбані товари.

Дізнавачі Білоцерківського відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст. 357, ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України та повідомили зловмиснику про підозру. Згодом, під процесуальним керівництвом Білоцерківської місцевої прокуратури, матеріали провадження скерують до суду для прийняття законного рішення.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors