Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві чоловік погрожував підірвати будинок та намагався зарубати поліцейських (Відео, фото)
У Білій Церкві чоловік погрожував підірвати будинок та намагався зарубати поліцейських (Відео, фото)
Середа 17 Листопада, 2021

Погрози підірвати будинок, спроба зарубати поліцейських і раптовий штурм: вчорашній виклик про домашнє насильство міг вартувати поліцейським життя.

Про це повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

55-річний Олександр фактично з сокирою і ножем намагався нанести тілесні ушкодження усім оточуючим. В неадекватному стані особа була зачинена в приміщенні і погрожувала підірвати увесь будинок газом.

Поліцейські терміново евакуювали мешканців сусідніх квартир, будинок був відключений від газопостачання та електроенергії. Було прийнято рішення про проведення штурму.

Патрульні намагались зайти до квартири за допомогою штурмового щита, однак чоловік почав кидати скляні банки в бік працівників поліції, висловлював погрози вбивством, скорочував дистанцію та замахувався сокирою, декілька разів влучивши в штурмовий щит. На вимогу працівників поліції припинити протиправні дії, зловмисник не реагував.

Згодом на місце події прибули працівники полку особливого призначення поліції Київщини, провели штурм оселі та затримали лиходія у порядку ст. 208 Криміналького процесуального кодексу України.

Читайте також: Вбив і викинув з вікна тітку та тримає сусідів у страху: що відомо про нападника з Білої Церкви

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) та за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує ув’язнення на строк від десяти до п’ятнадцяти років або навіть довічне позбавлення волі.

Як виявилось, пан Олександр раніше вже притягувався до відповідальності. Нині ж за посягання на життя правоохоронця йому загрожує до 15 років позбавлення волі, або навіть довічне ув’язнення. Що ж до причин такої агресивної поведінки зухвальця, то за попередньою інформацією він має певні психічні розлади.

 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors