Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві авто з’їхало з дороги і зіткнулось з деревом: постраждала неповнолітня
У Білій Церкві авто з’їхало з дороги і зіткнулось з деревом: постраждала неповнолітня
Понеділок 11 Жовтня, 2021

11 жовтня до поліції надійшло повідомлення про те, що на бульварі Олександрійському в місті Біла Церква, трапилась дорожньо-транспортна пригода.

Патрульні поліцейські Білої Церкви, які першими прибули на місце події встановили, що авто з’їхало з дороги після чого зіткнулось з деревом.

Про це повідомило Білоцерківське районне управління поліції.

В результаті аварії 20-річна водійка та 17-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження. Ще одна 20-річна пасажирка залишилась неушкодженою. Постраждалих доставлено до лікарні.

Медики діагностували у водійки рвану рану правого коліна та забій скулевої кістки, у неповнолітньої забій скулевої кістки та гостра реакція на стрес.

На місці події працюють слідчі Білоцерківського районного управління поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини цієї події, після чого нададуть правову кваліфікацію.

Поліція вкотре закликає водіїв дотримуватись правил дорожнього руху та регулярно перевіряти справність автомобілів, аби уникнути негативних ситуацій на дорозі.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors