Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Цекрві заборонили рух багатонного транспорту в спекотну погоду з 10:00 до 22:00
У Білій Цекрві заборонили рух багатонного транспорту в спекотну погоду з 10:00 до 22:00
Середа 14 Липня, 2021

13 липня виконавчий комітет Білоцерківської міської ради, з метою уникнення деформації дорожнього покриття вирішив тимчасово, в період спекотної погоди, обмежити дорожній рух вантажних транспортних засобів по автомобільних дорогах (вулицях, тощо) Білоцерківської міської територіальної громади.

Про це повідомила пресслужба Білоцерківської міської територіальної громади.

Так, з 10.00 до 22.00 щоденно, при підвищенні температури повітря понад 28ºС, обмежуватиметься рух вантажних транспортних засобів загальна маса яких перевищує 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн.

Обмеження не стосуватимуться транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

Обмеження проводитимуть за погодженням з відповідним підрозділом Національної поліції України. 

Відстій транспортних засобів на під’їздах до міста Біла Церква здійснюватиметься в місцях, визначених Службою автомобільних доріг Київської області та Київської обласної державної адміністрації. Інформація про них зазначатиметься на спеціальних стендах.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors