Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > У Білій Цекрві порушники “карантину вихідного дня” отримали адмінпротоколи
У Білій Цекрві порушники “карантину вихідного дня” отримали адмінпротоколи
Понеділок 16 Листопада, 2020

У Білій Цекрві заклади громадського харчування та магазини отримали адмінпротоколи за порушення карантину вихідного дня.

За недотримання вимог щодо заборони роботи об’єктів з реалізації непродовольчих товарів, недотримання протиепідемічних вимог та невиконання додаткових обмежень у вихідні дні закладами громадського харчування у Білій Цекрві було складено адмінпротоколи на порушників карантину вихідного дня.

Загалом у Київській області за порушення карантину вихідного дня склали 110 адмінпротоколів. Про це повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Київській області.

“За результатами проведених заходів складено спільно з поліцією 63 протоколи за ст. 44-3 КУпАП та 37 протоколів за ст. 42 КУпАП, надано пропозиції щодо усунення виявлених порушень, поінформовано органи місцевої влади. На вимогу представників поліції при роботі в мобільних групах припинено функціонування 23 об’єктів з реалізації непродовольчих товарів”, – йдеться в повідомленні.

Так, за суботу та неділю (14-15.11.2020) перевірено 1451 суб’єкт господарювання на території області. Зафіксовано 188 порушень. Основні з них:

– на ринках – недотримання дистанції, перебування відвідувачів на території без масок або в масках, одягнутих так, що не покривають рот і ніс (Броварський, Васильківський, Богуславський, Обухівський райони);

– недотримання вимог щодо заборони роботи об’єктів з реалізації непродовольчих товарів (Сквирський, Переяслав-Хмельницький, Васильківський, Фастівський, Вишгородський райони, м. Біла Церква тощо);

– недотримання протиепідемічних вимог та невиконання додаткових обмежень у вихідні дні закладами громадського харчування – зафіксовано роботу після 22:00 (міста Ірпінь, Біла Церква, Броварський район)

– у продовольчих магазинах – немає антисептиків для рук, дезінфекційних засобів, не проводиться температурний скринінг працівникам (м. Ірпінь, Васильківський, Макарівський, Таращанський райони).

Нагадаємо, в Україні з 14 листопада запровадили карантин вихідного дня. Він діятиме з 00:00 суботи до 00:00 понеділка. У вихідні дні в країні працюватимуть тільки об’єкти критичної інфраструктури, зокрема продуктові магазини, аптеки і транспорт.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors