Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві позбавили матір аліментів на дитину в сумі на майже 140 тис грн
У Білій Церкві позбавили матір аліментів на дитину в сумі на майже 140 тис грн
Понеділок 6 Липня, 2020

Слідчі Білої Церкви скерували до суду матеріали стосовно державного виконавця, який безпідставно лишив матір нарахування аліментів.

Як повідомляє пресслужба поліції Білоцерківщини, до поліції звернулась мати-одиначка з проханням допомогти їй у отриманні передбачених законом виплат на її неповнолітню дитину.

Як з’ясували в ході досудового розслідування слідчі, державний виконавець міського відділу ДВС Білоцерківського міськрайонного управління юстиції, маючи виконавче провадження про стягнення аліментів на утримання дитини до 2022 року порушив закон. Не дивлячись на рішення Білоцерківського міськрайонного суду, 36-річний виконавець без жодних на те підстав закрив виконавче провадження та позбавив дитину в отриманні належних їй коштів на суму майже 140 тисяч гривень.

Наразі обвинувальний акт за процесуальним керівництвом Білоцерківської місцевої прокуратури за ч.1 ст.364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінальньного кодексу України слідчі скерували до суду для прийняття законного рішення. За такий корупційний злочин порушнику загрожує покарання до трьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади та штраф до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors