Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Цьогоріч на Київщині з «нуля» побудували п’ять дитячих садків
Цьогоріч на Київщині з «нуля» побудували п’ять дитячих садків
Вівторок 10 Листопада, 2020

Декілька років поспіль Київщина займає перше місце серед регіонів України зі створення додаткових місць у закладах дошкільної освіти. Безпосередньо впродовж 2020 року в області завершили будівництво та ввели в експлуатацію п’ять нових закладів дошкільної освіти, розраховані на 630 дітей.

Повідомляє пресслужба КОДА.

Про цей факт зазначає Міністерство освіти і науки України, повідомив голова обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Батьки мають бути на 100% переконаними в тому, що їх діти знаходяться у безпечних і комфортних умовах. Це є пріоритетом і для обласної влади також. Ми працюємо в цьому напрямі й з початку року завершили п’ять об’єктів, які будувалися з «нуля», – розповів Василь Володін.

Відтак цьогоріч на Київщині завершили реконструкцію двох закладів дошкільної освіти в м. Вишневе та с. Святопетрівське Києво-Святошинського району.

Окрім цього, у рамках президентської програми «Велике будівництво» в області звели два дитячі садки в м. Ірпінь і с. Мала Солтанівка Васильківського району, а також реконструювали дитсадок в м. Вишневе Києво-Святошинського району.

Зазначимо, що загалом із початку року в Київській області створили 2585 нових додаткових місць у закладах дошкільної освіти.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors