Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Ціна пробного ЗНО-2021 зросте: коли стартує реєстрація і скільки доведеться заплатити
Ціна пробного ЗНО-2021 зросте: коли стартує реєстрація і скільки доведеться заплатити
Середа 23 Грудня, 2020

Вартість пробного ЗНО у 2021-му зросте. Ціна тесту залежатиме від регіону та коливатиметься у межах від 195 до 255 гривень.

Про це йдеться в сюжеті “Сніданку з 1+1”.

В Українському центрі оцінювання якості освіти подорожчання послуги пояснили тим, що наступного року кількість тестувань значно зменшиться. Адже через карантин випускники й абітурієнти зможуть обрати лише один предмет, щоб перевірити свої знання перед тестуванням.

Реєстрація на пробне ЗНО стартує вже 5 січня і триватиме до 19 січня 2021 року. А безпосередньо саме пробне тестування відбудеться 10 квітня.

Нагадаємо, модель проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році залежатиме від епідеміологічної ситуації в Україні. У МОН наразі розглядають чотири сценарії проведення ЗНО. 

Раніше понад 171 тисячі осіб повернули гроші за цьогорічне пробне ЗНО, яке через пандемію коронавірусу відбулося онлайн. Це 78,2% від загальної кількості учасників пробного ЗНО 2020 року. Загалом учасникам повернули 41 млн 907 тис грн.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors