Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Трасу Одеса–Київ перетворять на бетонний автобан
Трасу Одеса–Київ перетворять на бетонний автобан
Неділя 19 Травня, 2019

На багатьох ділянках вона не ремонтована з 1970-80-х років.

Трасу М-05 Київ–Одеса перетворять на автобан. Про це повідомляє керівник «Укравтодору» Славомір Новак. Він розповів, що в межах Кіровоградської, Одеської та Миколаївської областей трасу М-05 Київ–Одеса ремонтуватимуть у цементобетоні.

«Кілька днів тому мені вдалося переконати наших колег з Європейського інвестиційного банку, щоб все наступне кредитне фінансування, яке ми отримаємо, було спрямоване саме на дорогу М-05 Київ – Одеса, аби за кілька років мати повноцінний автобан», – повідомляє чиновник у себе на сторінці.

Укравтодор також звітує, що розпочато ремонт ділянки М-05 у Черкаській області. Там буде відремонтовано половину найбільш проблемної частини – між Жашковом та Уманню. Її протяжність становить 15 кілометрів.

Повідомляється, що на відрізку Київ–Біла Церква закінчують капітальний ремонт. До жовтня мають бути завершені роботи на ділянці Біла Церква–Одеса. В цілому ж ділянки на цьому відрізку використовуються з пропущеними термінами планових ремонтів.

Укравтодор продовжить ремонт моста через Хаджибейський лиман, який було призупинено в 2008 році. За словами Новака, з переможцем тендеру вже підписано контракт.

Дорога М-05 не ремонтована на багатьох ділянках з 1970-80-х років. Капітальний ремонт проводиться коштом Дорожнього фонду, ЄБРР та ЄІБ.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors