Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Тарифи на тепло до кінця опалювального сезону підвищувати не будуть – Шмигаль
Тарифи на тепло до кінця опалювального сезону підвищувати не будуть – Шмигаль
Вівторок 9 Лютого, 2021

Уряд досяг угоди з місцевою владою про непідвищення тарифів на тепло.

Уряд досяг угоди з місцевою владою про те, що тарифи на тепло і гарячу воду не будуть підвищуватися в цьому опалювальному сезоні.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у Telegram.

“Тарифи на тепло і гарячу воду не будуть підвищуватися в цьому опалювальному сезоні. Щойно офіційно закріпили це в Меморандумі з місцевою владою. Це один з 8 кроків нашої команди щодо розв’язання тарифного питання”, – написав прем’єр.

Що цьому передувало

  • З 1 січня в Україні зросли тарифи на тепло та електроенергію. Також у січні ціна на газ як товар сягала майже 11 гривень за кубометр. Крім того, в 1,6 раза зросли тарифи на його транспортування в будинки громадян.
  • З початку січня в низці регіонів України пройшли акції протесту проти підвищення комунальних тарифів.
  • Президент Володимир Зеленський доручив провести аудит тарифів на газ та опалення у всіх областях України та роз’яснення на місцях щодо їх підвищення.
  • Наприкінці січня Шмигаль заявив, що буде підписаний меморандум між місцевими органами влади та Урядом, згідно з яким до кінця нинішнього опалювального сезону не буде допущено зростання тарифів на тепло і гарячу воду.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors