Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Тарифи на опалення в Білій Церкві – одні з найнижчих в Україні, – Білоцерківська міська рада
Тарифи на опалення в Білій Церкві – одні з найнижчих в Україні, – Білоцерківська міська рада
Вівторок 11 Лютого, 2020

У Білій Церкві місті встановлено один із найнижчих тарифів на опалення, порівняно з іншими містами України. У минулому місяці мешканці вже отримали квитанції для сплати за теплопостачання за грудень зі знижкою на 7%, що було передбачено Постановою Кабінету Міністрів України від 24 грудня 2019 р. № 1082.

Про це повідомляє Білоцерківська міська рада.

У вівторок, 11 лютого відбудеться засідання виконавчого комітету міської ради, на якому також буде розглянуто питання про зниження тарифу на опалення за січень ц.р. для жителів міста.

Відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) від 10 грудня 2018 року № 1738 «Про встановлення тарифів на послугу з централізованого опалення, що надає населенню КП БМР «Білоцерківтепломережа», вартість 1 Гкал становить 1550,83 грн для будинків з будинковими та квартирними приладами обліку; вартість 1 кв. м опалювальної площі без приладів обліку становить 39,66 грн. З урахуванням знижки 7% ціна  опалення для жителів Білої Церкви становитиме  1442 грн/Гкал.

Варто наголосити, що протягом нинішнього опалювального періоду ціни на теплопостачання в Білій Церкві зростати не будуть, навпаки – можливе їх зниження, і розмір знижки у подальшому залежатиме, в першу чергу, від цін на газ.

Додамо, що серед інших ліцензіатів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), цей тариф варіюється від 1500 грн/Гкал до 2200 грн/Гкал.

Міська влада Білої Церкви докладає максимум зусиль, аби КП БМР «Білоцерківтепломережа» працювало ефективно, надаючи якісні послуги за невисокими тарифами.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors