Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > “Святкування” Дня міста: реальність і вигадки Полякової
“Святкування” Дня міста: реальність і вигадки Полякової
Понеділок 14 Вересня, 2020

12 вересня у Білій Церкві відбулось святкування Дня міста. Однак цього року святкування проводилось у іншому форматі: без гучних концертів та скупчень людей.

Проте Оля Полякова, концерт якої було скасовано через епідеміологічну ситуацію, вирішила звинуватити мера Білої Церкви у відміні її концерту, а також у гуляннях, які 12 вересня були організовані провладною партією для передвиборчого піару.

Пояснити, хто винуватий і що відбувалось, за чиєї участі і організації Олі Поляковій і введеними в оману зіркою мешканцям Білої Церкви вирішила журналіст Леся Поліщук.

Цитати Полякової та реальна ситцація, як було насправді. Почнемо з початку:

“Мер заборонив проведення концерту.” Рішення про перенесення концерту прийняв виконавчий комітет Білої Церкви, перед цим заслухавши  лікаря-епідеміолога та головного лікаря інфекційної лікарні №3, які повідомили, що щоденно в лікарню поступає 15-20 хворих, і що Білоцерківський район вже перебуває жовтій зоні. Як повідомив Геннадій Дикий, прийняте рішення виконкому було для того, щоб вберегти Білу Церкву у зеленій зоні.

Згодом мер повідомив про скасування всіх масових заходів на День міста у Білій Церкві.

“Багатотисячна хода, щоб покласти квіти у День міста до пам’ятника його засновнику Ярославу Мудрому.” При ході та покладанні квітів до пам’ятника Я. Мудрому мало бути лише керівництво міста, преса і гості. “Але вирішили прийти ще й представники політичної сили, яка так любить піаритися. Вгадайте якої? Правильно – тієї, яка дала роботу Олі на концерт до Дня Незалежності. Звичайно виглядало як натовп, якого ніхто не планував. Пройшлися від Ярослава Мудрого до виконкому, там підняли прапор Білої Церкви і Державний, послухали одну пісню.” – пояснює Леся Поліщук.

А що ж було далі?
А нічого зі сторони Білоцерківської міської ради. По місту стояли фотозони, де-не-де грала музичка, ніякої толпи, ніякого піару, окрім як піару Білої Церкви.

“Скупчення, повзання карапузів і нехтування будь-якими санітарно-епідемічними нормами.”  По всьому місту вигулькнули представники політичної сили, яка дала Олі роботу на День Незалежності, оскільки саме монобільшість вирішує, куди кошти з бюджету направляти.

Леся Поліщук: Тому Олю, залиште в спокої Геннадія Дикого, тим більше, що до нього, як до очільника патріотичного міста варто звертатися українською. Зробіть переадресацію свого полум’яного спічу очільникам монобільшості в ВР. Там вас точно зрозуміють, обіймуть, пожаліють і підкинуть ще якусь роботу для компенсації створених ними незручностей.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors