Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Стоп наливайці “Граф”: депутати проголосували за розірвання договору сервітуту
Стоп наливайці “Граф”: депутати проголосували за розірвання договору сервітуту
Неділя 26 Січня, 2020

23 січня 2020 року на вісімдесят дев’ятій сесії Білоцерківської міської ради було розглянуто питання про розірвання договору сервітуту з фізичною особою – підприємцем Горбульським Олександром Фішелевичем.

Горбульський Олександр є власником одіозного закладу “Граф”, що знаходиться на масиві Леваневського.

Вже не один рік жителі Білої Церкви скаржаться на цей заклад, в якому продають неякісний алкоголь на розлив у час, коли взагалі заборонений продаж. Неодноразові виклики поліції та муніципальної варти, а також протоколи за порушення не дали жодного результату. І це заклад працює по сьогоднішній день.

Однак, 23 січня депутатами Білоцерківської міської ради проголосовано “Про припинення терміну дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту з фізичною особою – підприємцем Горбульським Олександром Фішелевичем”.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Віктор Левицький.

За це рішення проголосувало 32 депутати.

фото: Віктор Левицький

Продаж алкогольних напоїв на розлив для споживання на місці дозволяється тільки суб’єктам господарювання громадського харчування та спеціалізованим відділам, що мають статус суб’єктів господарювання громадського харчування, підприємств з універсальним асортиментом товарів.

Закон № 481 – Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального

На підписання прийнятого рішення депутатми мер Геннадій Дикий має 5 днів.

А далі, жителям Білої Церкви залишається слідкувати за виконанням даного рішення.

За поданням поліції, з власниками МАФів, у яких продожують продавати алкогось на розлив, має бути скасований договір сервітуту на земельну ділянку, на якій розмвщено МАФ.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors