Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Степанов розповів про карантин на Великдень: буде особливий режим
Степанов розповів про карантин на Великдень: буде особливий режим
П’ятниця 16 Квітня, 2021

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов прокоментував можливість ввести посилені обмеження на Великдень і на травневі свята через коронавірус. За його словами, буде запроваджено “особливий режим”.

Про це він сказав в ефірі телеканалу “Україна 24“.

Степанов додав, що британський і південноафриканський штами коронавірусу “зверхагресивні”, а перебіг хвороби дуже важкий.

“Для нас важливо, щоб виконувалися ті обмеження, які є. Звичайно, буде особливий режим, ми будемо просити, звертатися до громадян, щоб вже почали обмежували контакти по можливості, триматися подалі від великих скупчень людей”, – заявив Степанов.

Раніше повідомлялось, що зараз для церков та храмів вже передбачені обмеження, якщо вони знаходяться в “жовтій” або “червоній” зонах.

Нагадаємо: з 24 лютого Україна повернулася до адаптивної моделі карантину. Залежно від епідемічної ситуації, на території України в цілому або на території окремих регіонів буде встановлюватися “зелений”, “жовтий”, “помаранчевий” або “червоний” рівень епідемічної небезпеки.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors