Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Бізнес > Start Business Challenge: у Білій Церкві запустили ресурс для допомоги в започаткуванні власної справи
Start Business Challenge: у Білій Церкві запустили ресурс для допомоги в започаткуванні власної справи
Вівторок 17 Грудня, 2019

Біла Церква доєдналась до державного інфо-сервісу Start Business Challenge, де розміщено безліч бізнес-кейсів із покроковими інструкціями для започаткування власної справи і всю необхідну достовірну інформацію для реєстрації бізнесу підприємці можуть отримати в єдиному місці – швидко і безкоштовно.

Про це повідомив сьогодні, 17 грудня, мер міста Геннадій Дикий.

Для Білої Церкви на державному інфо-сервісі Start Business Challenge будуть доступні бізнес-кейси, розроблених для міста, серед яких відкриття автомийки, аптеки, дитячого садочку, салону краси, ресторану та багато інших.

Інфосервіс допомагає підприємцям розібратися з необхідними документами та процедурами для легального відкриття власної справи. Згідно зі статистикою порталу, найбільш популярними бізнес-кейсами за останній рік стали кабінет сімейного лікаря, електрозарядка, міні-пекарня, ресторан, курси іноземних мов і дитячий садок.

Крім того, платформа акумулює інформацію щодо найбільш затребуваних процедур для бізнесу: від державної реєстрації ФОП, створення юридичної особи та реєстрації платником єдиного податку – до підключення до електромереж і реєстрації касового апарату.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors