Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Стало відомо, скільки вакцин від коронавірусу отримає Україна в рамках COVAX
Стало відомо, скільки вакцин від коронавірусу отримає Україна в рамках COVAX
Неділя 31 Січня, 2021

Ляшко похвалився, що Україна серед перших оформила та подала заявку на отримання вакцин.

В Україні у лютому прибуде 117 тисяч доз вакцини від «Pfizer» в рамках Глобальної ініціативи COVAX. Європейську вакцину одразу відправлять у лікарні до медиків, які безпосередньо контактують з інфікованими.

Про це Ляшко написав у Facebook.

«Паралельно, протягом першого півріччя, розпочинаючи з лютого, ми зможемо отримати від 2,2 до 3,7 мільйона доз вакцини AstraZeneca/Oxford для наступних етапів кампанії. І це тільки в рамках механізму COVAX», – зазначив Ляшко.

Головний санлікар похвалився, що Україна «у числі перших оформила та подала заявку на отримання вакцин вже у першій хвилі дистрибуції».

«Отриманий результат надихає та дає впевненість у тому, що наші зусилля виявились не марними, що в умовах світової кризи людство здатне мобілізуватися і показати справжню солідарність, без політичних ігор і популізму. Цей крок дає надію на здоров’я кожної людини у будь-якому куточку планети», – написав Ляшко.

Кого вакцинуватимуть першими

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors