Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Срібна зірка в небі сяє, Біла Церква Миколая зустрічає
Срібна зірка в небі сяє, Біла Церква Миколая зустрічає
Четвер 19 Грудня, 2019

19 грудня в Білій Церкві відбулися святкові заходи з нагоди Дня Святого Миколая. На площі ім. Т.Шевченка відбулося свято «Срібна зірка в небі сяє, Біла Церква Миколая зустрічає».

Про це повідомляє прес-служба Білоцерківської міської ради.

До учасників дійства звернувся міський голова Геннадій Дикий, який побажав діткам – як цього дня, так і впродовж прийдешніх новорічно-різдвяних свят, отримати багато подарунків, бути чемними та слухняними, родинам – всього самого найкращого, здійснення всіх заповітних мрій та веселого святкування .

Під час заходу для дітей було організовано музично-розважальну програму – з аніматорами та казковими персонажами. Усі мали змогу вдосталь відпочити, потанцювати, поспівати та поринути у справжню казку.

Діток вітав і сам Святий Миколай, який побажав щастя, добра, здоров’я, любові, світла у душах та в оселях, гарного настрою.

У продовження дійства у парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка було відкрито Резиденцію Святого Миколая, яку мали змогу відвідати всі охочі дітки, а проявивши свій талант – ще й отримати солодкий подарунок.

З творчими дарунками під час дійства виступили юні таланти – молодша група  Народного художнього колективу «Вокальний ансамбль «Спiвограй» Центру позашкільної освіти «Соняшник» Білоцерківської міської ради Київської області.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors