Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Сьогодні в Індустріальному парку “Біла Церква” реалізується 7 проєктів промислової і складської нерухомості
Сьогодні в Індустріальному парку “Біла Церква” реалізується 7 проєктів промислової і складської нерухомості
Понеділок 26 Квітня, 2021

Володимир Хмурич, виконавчий директор індустріального парку “Біла Церква” повідомив, що сьогодні в ІП “Біла Церква” реалізується 7 проєктів промислової і складської нерухомості. І перші резиденти вже ведуть в ньому господарську діяльність.

Як зазначив Володимир Хмурич, це короткий і найважливіший підсумок щоденної роботи команди за два роки. Крім цього, підведено інженерні мережі та комунікації, освоєно 11 га землі промислового призначення, побудувано 30 000 кв. м промислових і складських приміщень, проведено сотні зустрічей і переговорів і, як результат, залучено 35 млн USD інвестицій.

Що з себе являє індустріальний парк зараз?

Це повноцінний бізнес-центр для промислових підприємств, транспортних і логістичних компаній. Підприємство може орендувати або викупити площу у вже побудованому будинку, де є все необхідне – електрика, вода, газ, системи освітлення і вентиляції. Також зручний під’їзд, розвинена автомобільна і залізнична інфраструктура, близькість до ринків збуту.

Яким буде індустріальний парк через п’ять років?

Планується побудувати більше 200 000 кв. м промислової нерухомості для 30-ти підприємств. Ці підприємства зможуть створити понад чотири тисячі нових робочих місць для Білої Церкви і передмість. А держава буде отримувати більше 6 млн USD податків щорічно.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors