Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Смерть на воді: на Білоцерківщині втопився священник з 4-річною донькою
Смерть на воді: на Білоцерківщині втопився священник з 4-річною донькою
Вівторок 25 Червня, 2019

58-річний священник пішов купатися до затопленого кар’єру в с. Щербаки Білоцерківського району зі своєю донькою та потонув там разом з дівчинкою.

Про це повідомили у поліції Київської області.

Батька та молодшу сестричку побачив у воді старший син священика, коли пішов на їх розшукувати. Хлопець почав гукати на допомогу, і люди, які відпочивали неподалік, викликали швидку медичну допомогу та витягли з води його сестричку вже без ознак життя. Пізніше прибулі рятувальники дістали тіло чоловіка з кар’єру.

На місце події працювали слідчо-оперативна група поліції, працівники ювенальної превенції, патрульної поліції та водолази.

У поліції з’ясували, що священик разом з дружиною та двома дітьми приїхали на машині до затопленого кар’єру, щоб забрати старшого сина додому, який відпочивав там з друзями. В той час коли всі зібрали речі, чоловік взяв молодшу доньку та пішов прогулятися. Через деякий час їх і знайшов старший син священника.

Причини смерті зараз встановлюються та з’ясовуються свідки і очевидці події.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors