Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Славнозвісний білоцерківський “Граф” буде демонтовано
Славнозвісний білоцерківський “Граф” буде демонтовано
Вівторок 10 Березня, 2020

10 березня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, на якому було розглянуто питання демонтажу “Графу” на масиві Леваневського.

Розглянувши подання управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради, звернення КУ БМР «Інспекція з благоустрою міста Біла Церква», взявши до уваги  акти обстеження тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, рішення міської ради щодо припинення терміну дії договорів про встановлення особистого строкового сервітуту, відповідні накази управління містобудування та архітектури міської ради  та інші документи й врахувавши чинне законодавство України члени виконавчого комітету вирішили: 

-демонтувати тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця, що розташована в місті Біла Церква по вул. Леваневського, в районі будинку № 59; (торгівля шаурмою з причепа)

-демонтувати тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця, що розташована в місті Біла Церква вул. Митрофанова  в районі будинку № 73. (торгівля спиртними напоями на розлив, наливайка “Граф“)

Інспекції з благоустрою міста Біла Церква та Муніципальній варті доручено вжити заходів, що передбачені чинним законодавством України, щодо демонтажу даних тимчасових споруд.

Однак, поруч з Графом продовжує свою роботу “Графиня”, яку назвали жителі масиву Леваневського в честь сусіднього розташування.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors