Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Скаути-пластуни передали до Білоцерківської громади Вифлеємський Вогонь Миру
Скаути-пластуни передали до Білоцерківської громади Вифлеємський Вогонь Миру
Понеділок 21 Грудня, 2020

21 грудня українські скаути-пластуни передали до Білоцерківської громади Вифлеємський Вогонь Миру.

Про це повідомила пресслужба Білоцерківскої міської ради.

Віримо, що вогонь зі Святої землі, як знак миру та благополуччя об’єднає всіх нас спільною мрією про краще майбутнє, принесе у кожну оселю нашої Білоцерківської громади добробут, злагоду та затишок.

Вифлеємський Вогонь Миру — міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа.

В Україні з 1999 року Вогонь, що символізує мир, любов та добро, і символічно об’єднує всіх українців, поширюють пластуни — українські скаути. Щороку пластуни передають Вифлеємським вогонь миру громадам міст, лікарням, школам, сиротинцям, державним установам по всій Україні. З початком російсько-української війни пластуни вже 6-тий рік передають Вифлеємський вогонь миру й різдвяні подарунки українським захисникам у зону бойових дій на Сході України. У 2018 році пластуни передали символічний Вогонь митрополиту Епіфанію.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors