Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Це не ми робимо з виборів шоу – шоу роблять вони самі. Ми лише намагаємося не з’їхати з ґлузду в останній тиждень до виборів.
Взято з Слово і Діло

В Зеленського ще не було державної посади, тому добірки його провалених обіцянок в нас поки нема. Але якщо його виберуть, обов’язково з’явиться: в українській політиці нема таких, хто не провалює обіцянок.

Які невиконані обіцянки приховує Юлія Тимошенко

Обіцянки Тимошенко на попередній посаді зібрані тут ➡️ Слово і Діло. Упродовж останніх чотирьох років лідерка «Батьківщини» була нардепом і провалювала свої обіцянки здебільшого через відсутність у сесійній залі під час голосувань. 

Які невиконані обіцянки приховує Олег Ляшко

Невиконані обіцянки Ляшка на попередній посаді зібрані тут ➡️ Слово і Діло. Мабуть, ніхто так часто не погрожує заблокувати парламентську трибуну або не брати участь у голосуваннях (іноді і те, і інше одночасно), як лідер Радикальної партії. При цьому його фракція дійсно починає виконувати погрозу, але кидає задумане на півдорозі.

Які невиконані обіцянки приховує Вілкул і Бойко

Невиконані обіцянки Вілкула на попередній посаді зібрані тут ➡️ Слово і Діло, а Бойка тут ➡️ Слово і Діло. У Юрія Бойка, як і в його екс-колеги з фракції (й кандидата в президенти) Олександра Вілкула, труднощі з виконанням передвиборної програми. 

Які невиконані обіцянки приховує Петро Порошенко

Невиконані обіцянки Порошенка на попередній посаді зібрані тут ➡️ Слово і Діло. Відзначимо, що в цьому матеріалі ми не зупинялися на обіцянках президента продати Roshen, закінчити антитерористичну операцію за кілька днів, повернути Крим, притягти до відповідальності винних до катастрофи MH17 на Донбасі та інших схожих, а зосередилися на менш обговорюваних зобов’язаннях президента.

Які невиконані обіцянки приховує Сергій Каплін

Невиконані обіцянки Капліна на попередній посаді зібрані тут ➡️ Слово і Діло. Сергій Каплін – великий любитель влаштовувати акції протесту, «майдани» й перекривати вулиці з будь-якого приводу. Точніше, лише обіцяти це зробити. На рахунку народного депутат щонайменше два неорганізованих «майдани».

Які невиконані обіцянки приховує Віктор Бондар

Невиконані обіцянки Бондаря на попередній посаді зібрані тут ➡️ Слово і Діло. «Особливість» Бондаря в тому, що політик любить повторювати свої обіцянки по кілька разів. З одного боку, якщо обіцянка гарна й в перший раз її виконати не вдалося, то чому б і ні. Але Бондар просто знову й знову переписує частину своєї програми й не реалізує її.

Які невиконані обіцянки приховує Ігор Шевченко

Шевченко на посаді міністра екології дав лише чотири обіцянки і одну з них провалив, тому добірки його провалених обіцянок у нас нема. Але на провалену обіцянку посилання дамо, картинка ж бо хороша ➡️ Слово і Діло

Які невиконані обіцянки приховує Юрій Дерев’янко

Невиконані обіцянки Дерев’янка на попередній посаді зібрані тут ➡️ Слово і Діло. Юрій Дерев’янко в парламенті з 2012 року, але обіцянок дає небагато. Кілька провалених зобов’язань залишилися у нього з сьомого скликання. 

Які невиконані обіцянки приховує Роман Насіров

Невиконані обіцянки Насірова на попередній посаді зібрані тут ➡️ Слово і Діло. Мабуть, найяскравіша провалена обіцянка Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби – перемогти контрабанду на Одеській митниці протягом 100 днів.

Які невиконані обіцянки приховує Ілля Кива

Кива – не нардеп, не мер і не міністр, тому добірки його провалених обіцянок в нас немає. Але ж картинка хороша.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors