Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Школярі з Білої Церкви передали учням з Попасної канцелярію (Відео)
Школярі з Білої Церкви передали учням з Попасної канцелярію (Відео)
Середа 18 Вересня, 2019

До 16 вересня у білоцерківських навчальних закладах тривала благодійна акція «У Попасну для малечі зберемо для школи речі».

Цього року учні всіх загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл Білої Церкви зібрали та відправили дітям до Попасної, які проживають практично в зоні проведення ООС, найнеобхідніші для школи речі: канцелярське приладдя, книжки, рюкзаки та інше. Ця акція проходить вже вшосте у нашому місті.

У той час як усі ми можемо насолоджуватися першими нотками золотої осені, на іншому кінці країни, у Попасній, Луганської області, діти змушені йти до школи під свистом куль. Такі малі діти мають таку дорослу мрію – щоб війна нарешті завершилася.

На пакунках із речами, які будуть направлені у Попасну, учні та викладачі написали теплі слова підтримки.

Подібна акція не єдина у нашому місті. Напередодні школярі вже збирали подарунки для дітей Донбасу під час загальноміського заходу «Хай ангел в День святого Миколая вас від біди і зла оберігає», посилки до Великодніх свят «Великодній кошик», подарунки в рамках акції «Діти Білої Церкви – дітям Донбасу».

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors