Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > “Що мені з їхніх 2,50 грн”: у Білій Церкві водії не зупиняються дітям на зупинках
“Що мені з їхніх 2,50 грн”: у Білій Церкві водії не зупиняються дітям на зупинках
Четвер 5 Грудня, 2019

У Білій Церкві черговий скандал з перевізником “Транссіті”, водій якого відмовився зупинитись на зупинці шістьом дітям.

Чи не кожного дня жителі міста Біла Церква звертаються на “гарячу лінію” перевізника “Транссіті” та в міську раду зі скаргами на водіїв, але віз і нині там. Пасажири не знають, як захиститися від нахабства водіїв і найбільше скарг саме на перевізника “Транссіті”.

Про кричущий випадок розповіла в соціальній мережі Фейсбук в групі Біла Церква Инна Черевичная.

Лише 2 грудня водій “Транссіті” вигнав з маршрутки двох школярів, як 4 грудня водій іншого маршруту “Транссіті” не зупинився шістьом дітям на зупинці поруч з 10-ю школою.

Свою відмову зупинитись він пояснив так: “що мені з їх 2,50 грн”. Однак, коли на тій зупинці зупиняють маршрутку дорослі – він зупиняється.

Авторка публікації звернулась на урядову лінію, там повідомили, що прийматимуть скарги за номером 0442841915 – дзвінки безкоштовні.

“Доброго вечора Біла Церква!Знову сумно і знову наш дорогий перевізник Транссіті маршрут 7.Доки ми будемо терпіти це відношення до себе а ще гірше до наших діточок.??? Середа 04.12.19р о18.40 зайшовши в маршрутку д/н АА 3463 КА водію не сподобалося що я йому передала за проїзд 200 гр погрожуючи дати здачу копійками,але це не страх порівняно з тим,що шестеро діточок стояли на зупинці троє з яких зупиняли автобус.Водій притиснувши педаль проїхав не зупинившись,на запитання чому він не зупинився він відповів що це не зупинка громадського транспорту.І ще однин вислів який збиває на повал,що мені з їхніх 2,50.Вранці коли на цій зупинці стоять дорослі це зупинка 10 школа біля стоянки,вони зупиняються.В автобусі знаходилося не багато пасажирів і хочу замітити що більше ніхто не відстоював права наших дітей,кроми молодого чоловіка який зайшов зі мною.Гаряча лінія нашого перевізника не реагує ніяк,тому я звернулася на урядову гарячу лінію,чемно вислухавши прийнявши мою заяву просили що би всі зверталися за номером 0442841915 дзвінки безкоштовно.Люди потрібно щось робити з цим лайном за наші з вами кошти ми ще й потерпаємо??” – йдеться в повідомленні.

Ось, що думають про цей випадок білоцерківці:

Все ще маємо віру, що перевізник “Транссіті” краще працюватиме зі своїми водіями і підбиратиме на свої маршрути відповідальних водіїв, а також вживатиме заходів з покаранням за такі вчинки.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors