Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Що дивитися по ТБ в новорічну ніч 2021: “Вечірній Квартал”, “Дизель шоу” та концерти
Що дивитися по ТБ в новорічну ніч 2021: “Вечірній Квартал”, “Дизель шоу” та концерти
Понеділок 28 Грудня, 2020

Українські телеканали традиційно в новорічну ніч підготували особливу програму передач. На глядачів чекають як гумористичні шоу, так і яскраві музичні концерти за участю улюблених зірок. Серед них – “Вечірній Квартал”, “Дизель шоу”, “Музична платформа” та інші.

Про найяскравіші передачі, які йтимуть по телевізору 31 грудня – читайте в матеріалі. До речі, “Дизель Шоу” готує перший за три роки новорічний випуск, який вийде у святкову ніч.

Новорічний “Вечірній Квартал” на каналі “1+1”

Традиційно в новорічну ніч “Вечірній Квартал” представить святкову програму на телеканалі “1+1”. Шоу стартує в 20:20 за київським часом. Артисти студії вперше почнуть свій концерт на льоду. На глядачів чекають музичні номери від популярних артистів, а також гострі жарти на актуальні теми: підготовка до свят, прощання з важким 2020 роком і карантин.

"Квартал" обіцяє в новорічну ніч гострі жарти на актуальні теми

“Квартал” також покаже пародії на Володимира Зеленського, Петра Порошенка, Віталія Кличка та багатьох інших.

Шоу “Новорічна ніч на каналі “Україна”

31 грудня о 20.00 канал “Україна” покаже святкове шоу “Новорічна ніч на каналі “Україна”, вестимуть яке Оля Полякова та Володимир Остапчук. Ведучі влаштують на сцені “крейзі-караоке”, де знаменитості не тільки співатимуть, а й змагатимуться між собою в дотепних конкурсах, жартуватимуть та будуватимуть плани на 2021 рік.

Так, візьме участь у зірковому караоке солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська, а компанію їй складе комік Ігор Ласточкін. На знімальному майданчику він з’явиться в блискучій мінісукні, чорних колготках з блискітками, на підборах і в перуці.

Ігор Ласточкін і Слава Камінська на крейзі-караоке

У новорічний вечір також виступлять найпопулярніші українські артисти, серед яких – Настя Каменських, Олег Винник, MONATIK, Вєрка Сердючка, Макс Барських, Наталя Могилевська. А також гурти The Hardkiss, MOZGI, DZIDZIO, KAZKA.

З 00.00 канал “Україна” покаже концерт “Музична платформа. Краща пісня року”, деартисти українського шоу-бізнесу виконають свої головні хіти за 2020 рік. На телеекранах з’являться DZIDZIO і Оля Цибульська з піснею “Киця”, Настя Каменських (NK) з піснею VIBE, MONATIK з треком “Сильно”, Jerry Heil з піснею “Бомба-ракета-пушка-граната”, Ірина Білик з композицією “Красная помада”, Аліна Гросу з хітом “Голый король”, Наталя Могилевська з піснею “Белый самолет”, Оля Полякова та її “Белый танец”, Олег Винник з треком “Безумная любовь”, “БEZ обмежень” з піснею “Не мовчи”, ALEKSEEV з піснею “Ревность” та інші.Новорічний випуск “Дизель Шоу”

“Дизель Шоу” 31 грудня о 20:00 представить перший за три роки новорічний випуск, який вийде у святкову ніч на ICTV. Так, креативні сценаристи готують номери про вибір новорічних подарунків для близьких, про традиційні застілля, зимові пригоди та актуальні соціальні явища.

"Дизель Шоу" теж цьогоріч готує святковий випуск

Також за традицією, в їхньому святковому випуску зніматимуться запрошені зірки, які готують спеціальні новорічні пісні та прем’єри.

Жартувати на сцені будуть Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Гашенко, Яна Глущенко, Євген Сморигін, Олександр Бережок, Дмитро Танкович, Маруся Грицук, Сергій Писаренко та Євген Нікішин. Також глядачі побачать Василя Вірастюка в образі “блатного” Діда Мороза.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors