Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Шестеро зловмисників скоїли низку крадіжок з підприємств, ТЦ, офісів у Білій Церкві та інших містах Київщини
Шестеро зловмисників скоїли низку крадіжок з підприємств, ТЦ, офісів у Білій Церкві та інших містах Київщини
Вівторок 30 Червня, 2020

Поліція Київщини скерувала до суду кримінальне провадження щодо організованої групи крадіїв. Шестеро зловмисників постануть перед судом за скоєння низки крадіжок з підприємств, торгових центрів, офісів у Броварах, Білій Церкві та столиці.

Про це повідомила прес-служба поліція Київської області.

У січні цього року поліцейські столичної області затримали організовану групу крадіїв, під час вчинення ними чергового злочину. Їх «здобиччю» була готівка, касові апарати, які поліцейські вилучили у якості речових доказів.

Також поліцейські вилучили 6 автомобілів, на яких пересувались зловмисники.

Фігурантам оголосили про підозру у вчинені правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Трьом зловмисникам суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, ще троє – вийшли під заставу у 210 тисяч гривень.

Наразі проведені усі необхідні експертизи та слідчі дії – досудове розслідування завершено. Матеріали справи із обвинувальним актом за процесуальним керівництвом прокуратури області скеровано до суду.

Максимальне покарання, яке загрожує підозрюваним – позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна. 

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors