Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Сергій Наєв привітав українців з Днем захисника
Сергій Наєв привітав українців з Днем захисника
Середа 14 Жовтня, 2020

Генерал-лейтенант командувач об’єднаних сил Збройних Сил України Сергій Наєв привітав українців з Днем захисника.

Шановні бойові друзі, ветерани російсько-української війни!
Прийміть мої щирі вітання з нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці!

Споконвіку українці зверталися до Пресвятої Богородиці за заступництвом і вважали її своєю Небесною Покровителькою, а козацька слава, що є нашою національною гордістю й історичним спадком, завжди надихає нас рухатися лише вперед до перемоги. Тому вочевидь, що цей день для вшанування захисників України обраний не випадково.

У цей святковий день, що окроплений кров’ю та освячений вірою, весь український народ вшановує мужність та героїзм захисників суверенітету та територіальної цілісності України.

Наш народ завжди прагнув до незалежності, давав достойну відсіч агресорам і відстоював рідну землю від загарбників. Саме тому, всі ті, хто носить почесне звання захисника України уособлюють етапи розвитку українського війська: це й князівські дружинники, запорізькі козаки, січові стрільці, вояки УПА та сучасні воїни України.

Низько схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав за Україну найдорожче – своє життя. Вже в наші часи ряди героїв, що загинули за соборність та волю України, поповнили Герої Небесної Сотні та тисячі учасників Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.

Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати про цих героїв. Ми також не маємо права забувати про їх осиротілі родини, про тих, хто вижив і потребує нашої з Вами уваги, підтримки та допомоги.

Висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто стоїть сьогодні на передових позиціях, продовжуючи захищати цілісність і суверенітет нашої Держави.

Від імені Командування об’єднаних сил Збройних Сил України та себе особисто, бажаю Вам незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я та звершення всіх Ваших мрій!

Нехай надихає Вас у ділах сьогоденних і планах на прийдешнє нетлінна сила Покрови Пресвятої Богородиці!

Слава Україні!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors