Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Рука порятунку: на Білоцерківщині поліцейські врятували жінку з водяної пастки (Відео)
Рука порятунку: на Білоцерківщині поліцейські врятували жінку з водяної пастки (Відео)
Вівторок 28 Вересня, 2021

Днями до поліції надійшов виклик про те, що поблизу дамби села Глибічка в річці Рось перебуває жінка. Про це до Білоцерківського районного управління поліції повідомив сторож споруди.

По прибуттю поліцейські відділу реагування патрульної поліції одразу з’ясували у сторожа найкоротший шлях до місця, де знаходилась потерпіла. За декілька хвилин правоохоронці дісталися до берега, звідки жінка кликала на допомогу.

Один із поліцейських спустився до узбережжя та допоміг бідолашній вибратись з водяної пастки. Від пережитого 42-річна жінка не змогла розповісти, чому вона полізла одягненою у холодну воду.

Поліцейські одразу викликали на місце працівників екстреної медичної допомоги, які госпіталізували потерпілу до лікарні міста Біла Церква.

Дякуємо  громаді, адже завдяки людяності та небайдужості вдалось врятувати ще одне життя. Поліцейські закликають бути обережними під час прогулянок біля води. У разі необхідності, негайно телефонуйте на спецлінію “102”. 

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors