Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Розстріл людей на Житомирщині: жертвами стали волонтери та колишні учасники АТО
Розстріл людей на Житомирщині: жертвами стали волонтери та колишні учасники АТО
П’ятниця 22 Травня, 2020

У Житомирській області сталося страшне вбивство – чоловік розстріляв одразу сімох людей. У прокуратурі підтвердили, що жертвами розстрілу людей на Житомирщині стали волонтери та колишні учасники АТО.

Про це повідомляє УНІАН. Їх точну кількість правоохоронці поки не уточнюють.

Серед жертв чоловіка, який сьогодні вночі розстріляв сімох людей у селі Новоселиця Попільнянського району Житомирської області, є колишні учасники АТО та волонтери.

Про це повідомила керівник прес-служби прокуратури Житомирської області Тетяна Гоша. «За попередньою інформацією, серед них – колишні учасники АТО та волонтери, також є жителі міста Києва», – розповіла вона. Скільки саме загинуло волонтерів та учасників АТО, Гоша не уточнила.

Керівник прес-служби додала, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство двох і більше осіб). Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув‘язнення.

За її словами, подробиці інциденту на місці події встановлюють слідчо-оперативні групи.

«Встановлюються причини конфлікту та обставини скоєння кримінального правопорушення»,- зазначила вона.

Сьогодні, близько 01:00, у селі Новоселиця Попільнянського району Житомирської області на березі ставка під час конфліктної ситуації чоловік з мисливської рушниці розстріляв сімох людей.

Подробиці трагедії розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на сторінці в Facebook. За його словами, в лісах на березі ставка в районі села Новоселиця (Попільнянський район) відпочивала компанія киян, які раніше неодноразово збиралися там для риболовлі.

“Всього, за даними слідства, їх було 9 осіб, включаючи орендаря ставка, громадянина 3. 1962 р. Після розпиття спиртних напоїв шестеро відпочивальників лягли спати в окремому на березі ставка сарайчику. Двоє залишилися розпивати спиртні напої з орендарем ставка. Близько першої години ночі орендар ставка, професійний мисливець, на ґрунті раптово виниклих різких неприязних стосунків почав розстрілювати гостей з гладкоствольної мисливської рушниці марки “ІЖ”, яка належала йому. Спочатку він убив двох, що залишалися з ним поруч з ним. Потім почав розстрілювати шістьох людей, які спали. Всього він встиг розстріляти сімох людей”, – розповів Геращенко.

Підозрюваного у вбивстві затримали, він перебуває під вартою. “Рушницю, з якої було здійснено масове вбивство, вилучено. Затриманий буде направлений на судово-психіатричну експертизу, після чого суд вирішить, нормальний він чи ні. Думаю, що суд не буде мати іншого рішення як довічне позбавлення волі для людини, яка позбавила життя сімох”, – написав заступник глави МВС.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors