Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Відео > Розмалював та втік: у Білій Церкві хуліган пошкодив пам’ятник (Фото, відео)
Розмалював та втік: у Білій Церкві хуліган пошкодив пам’ятник (Фото, відео)
Субота 18 Вересня, 2021

18 вересня зранку до поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Героїв Небесної Сотні невідомий молодик з балончика розмальовує пам’ятник. Про це до Білоцерківського районного управління поліції повідомила свідок події.

Про це повідомила пресслужба Білоцеоківського районного управління поліції.

Поліцейські з’ясували, що правопорушник розмалював дзеркальну кулю – Пам’ятник Героям боротьби за Незалежність України, після чого з місця події зник на автомобілі “BMW”. За лічені хвилини поліцейські батальону патрульної поліції затримали лиходія за місцем проживання та доставили на місце скоєного ним правопорушення.

На місці події працює слідчо-оперативна група та документує всі обставини цього зухвалого вчинку. Особу лиходія встановили, ним виявився 30-річний місцевий мешканець. Свій вчинок він пояснив тим, що колись в минулому йому розмалювали гаражне приміщення і таким чином він вирішив виплеснути свої старі образи. Чому обрав саме цей пам’ятник, він пояснити не зміг.

Молодика затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

В подальшому слідчі після вивчення зібраних матеріалів визначать правову кваліфікацію цієї події для прийняття законного рішення та притягнення правопорушника до відповідальності.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors