Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Розгорівся скандал: Білоцерківського блогера помилково звинуватили в жорстокому поводженні з тваринами
Розгорівся скандал: Білоцерківського блогера помилково звинуватили в жорстокому поводженні з тваринами
Четвер 22 Квітня, 2021

20 квітня 2021 року соціальну мережу сколихнув пост волонтерів, в якому нібито блоцерківський блогер Bogdan “Geksagen” кинув власне цуценя на металевий штир паркану задля розваги і лайків в соцмережі. Відразу до білоцерківського блогера посипались погрози.

Bogdan “Geksagen” відомий всій Україні зокрема тим, що “таксував” напередодні Нового року на CHEVROLET CAMARO у костюмі Санти, а наприкінці поїздки дарував пасажирам подарунки, замість того, щоб брати з них кошти.

Як виявилось, на відео кидає цуценя не Богдан, а його знайомий. Це підтвердили люди в коментарях та сам блогер на своїй сторінці в Instagram. Він був шокований кількістю негативу, бруду та погроз, які летіли в його адрес того дня. А згодом навіть додому почали приходити всі охочі з погрозами, так як було оприлюднено його місце проживання.

Волонтерами було поширено вирізаний шматок записаної прямої трансляції і не було показано подій, які відбулись “після”. Як повідомив Богдан, це відео одразу було видалене саме через випадок з цуценям, яке могло постраждати. А вчора, 21 квітня, блогер опублікував продовження трансляції, аби переконати всіх, що це було не постановочне відео. На ньому видно, як він хвилюється за собачку, одразу побіг перевіряти його стан після “польоту”. У своїх сторіс Богдан також пояснив, що разом з людиною, яка кинула цуценя, він поїхав до ветлікарні і переконався, що з собако немає жодних проблем. Як докази, він навів сторіси того дня та переписки.

Чому саме аж через 2 місяці після інциденту з’явилось відео в соцмережі, білоцерківському блогеру невідомо.

А вже 21 квітня білоцерківські волонтери, зоозахисники навідались у гості до Богдана разом з журналісткою СТБ. Вони переконались, що з цуценям все гаразд і немає потреби забирати його від власника.

Наталія Терещенко, волонтер і зоозахисник, пост в групі Біла Церква

Що ми побачили: щенята вгодовані, активні, всіма цікавляться і шерсть в них здорова. Малюки одразу пішли до нас на контакт, пригали на руки і лізли цілуватись, а це говорить про те, що вони не зашугані і їх ніхто не ображає. Живуть без ошийників і цепків, на вільному вигулі. Ми всі залишились задоволені станом щенят і впевнились, що забирати їх не потрібно!

З приводу “польотів” щеняти, як жорстоке поводження- буде розбиратись поліція! З пояснень блогера Богдана, відео опинилось у соцмережі ненавмисно, це був прямий ефір і тема його була -прибирання снігу, ніхто не планував щеня десь закидати, це був такий невдалий і несподіваний експромт його товариша, особистість якого буде встановлювати поліція!

Відео спростування від блогера було опубліковано на його сторінці в Instagram та YouTube.

А деякі місцеві ЗМІ вже охрестили його, як людину, яка систематично знущається над тваринами.

Решта висновків за вами. Але хочемо зауважити, завжди аналізуйте інформацію, яку поширюють соціальними мережами і не варто відразу вірити всьому, що ви побачили.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors