Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Російський священик “поговорив” з Чарльзом Дарвіном – той вибачився за теорію еволюції (Відео)
Російський священик “поговорив” з Чарльзом Дарвіном – той вибачився за теорію еволюції (Відео)
Вівторок 6 Серпня, 2019

Чарльз Дарвін розкаявся у науковій теорії всього свого життя, згідно з якою люди походять від мавп.

З такою приголомшливою заявою виступив протоієрей і духівник Олексіївського жіночого монастиря Москви Артемій Владимиров на одному з російських телеканалів. За його словами, розмова з ученим сталася у Вестмінстерському абатстві, де похований Дарвін.

Священикові стало цікаво, яким чином Дарвін дійшов до теорії еволюції. Як повідомляє Афіша, Владимиров намагався знайти “упущені ланки між зеброю й жирафом”.

Але не знайшов, оскільки несподівано Дарвін додав, що вся його теорія – величезна помилка, а сам він був занадто наївний, вважаючи, що археологія стане для неї доказом.

“Батюшка, не спокушайся моєю теорією, не від великого розуму я цю гіпотезу висунув, в якій зараз каюсь. Ні до ведмедя, ні до свині особисто ти не маєш ніякого відношення”, – нібито повідомив дух Дарвіна священику-екстрасенсу.

Відзначимо, що сам Владимиров побачив в цій розмові “знак згори” поширювати “перемогу православ’я” по всьому світу. Для цього священик радить перевести його виступ на телеканалі “хоча б на англійську і китайську мову” і пустити у світ.

Побоюємося, що далі Владимиров заговорить з Ньютоном або Галілеєм, які покаються у теорії гравітації й будові Сонячної системи. А священик отримає плюс тисячу лайків до свого відео ?.

Дивитися повністю не рекомендуємо – це відео на межі психоделічного кіно. Але по діагоналі – чудова комедія виходить.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors