Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Родина з Білої Церкви, яка перехворіла на COVID-19, щиро подякувала лікарям
Родина з Білої Церкви, яка перехворіла на COVID-19, щиро подякувала лікарям
Неділя 10 Травня, 2020

Білоцерківська міська лікарня №3 поділилась щирим відгуком родини, яку вони вилікували від Covid-19.

Пряма мова:
“Я, Герасіна Наталія Іванівна, дружина таксиста, який 19 березня 2020 року зустрічав з Борисполя сім’ю лікаря патологоанатома з «Сімашко» Ігоря… (перша людина в Білій Церкві, яка померла від СIVID-19 30 березня 2020 року).

2 квітня 2020 року мій чоловік з температурою та симптомами схожими на COVID-19 поступив в Білоцерківську інфекційну лікарню №3 на Карбишева, 12. Аналіз ПЛР на коронавірус був позитивний.

Більше трьох неділь Віктор був у тяжкому стані в реанімаційному відділенні. Я дуже вдячна всьому медперсоналу, які з відповідальністю стежили вдень та вночі за здоров’ям чоловіка, доглядали його, немов рідну дитину!

Через 10 днів 11 квітня 2020 року я з сином теж поступила в лікарню №3 з підтвердженим коронавірусом. Я була приємно вражена привітністю та дружелюбністю медперсоналу. Дивлячись на всіх них, сереце кров’ю обливається, як їм важко в цих костюмах, як запотівають їхні маски, а вони, ризикуючи своїм життям, допомагають нам вийти з цього стану.

Умови для перебування в боксах та палатах – комфортні. В боксі №5 тепло, душова з гарячою водою, просторний туалет. Скрізь при входах стоять антисептики. Тричі на день проводиться якісна дезінфікуюча волога уборка. Харчування приноситься в палату чи бокс тричі на день і дуже смачне, обов’язково з м’ясом, печінкою чи рибою, хліб дуже смачний та свіжий. Поварам велике «Дякуємо!»

Від щирого серця я хочу подякувати всім-всім медичним працівникам лікарні №3, які більше місяця ризикуючи своїм життям боролися за життя Віктора. І ось 4 травня 2020 року його вже виписують додому з лікарні з негативними результатами ПЛР.

А ще заздалегідь я хочу вибачитись за те, що на вулиці я когось з вас не впізнаю, так як ви всі в одинакових білих комбінезонах, а через запотівші ваші маски навіть очі не можна запам’ятати, а лиця нашої сім’ї Герасіних (я думаю) вам запам’ятались. Я вибачаюсь, що ми вам так довго (більше місяця) надоїдали.

Бажаємо всім міцного здоров’я, терпіння, земної благодаті, температури 36,6 та зарплати мінімум 25000.

Ще раз низький вам уклін до самої землі за вашу добросовісну тяжку працю та терпіння. Ви всі люди з великої букви!!!

Дякуємо! Дякуємо! Дякуємо! Розцілувать та обнять не можу! (Карантин!)

6 травня 2020 року

Герасіна Наташа”

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors