Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Різкого похолодання в Україні не буде: синоптик дав прогноз до середини грудня
Різкого похолодання в Україні не буде: синоптик дав прогноз до середини грудня
Вівторок 8 Грудня, 2020

Наразі середньодобові температури повітря є нижчими за норму на 2-3º.

У найближчі 10-12 днів різкого похолодання не очікується. 12-15 грудня можливі невеликі опади з ожеледними явищами. 

Про це повідомив голова Черкаського обласного центру з гідрометеорології Віталій Постригань на своїй сторінці у Facebook.

“На відміну від попереднього року, коли внаслідок домінування атлантичного тепла метеорологічної зими, а це середньодобові температури нижче 0º так і не було, у цьому році, метеорологічна зима прийшла разом з календарною. І прийшла вона зі сходу, завдяки потужному сибірському антициклону. Середньодобові температури повітря нижче норми на 2-3º”, – написав він.

У другій половині тижня, зі зміною східного синоптичного процесу на південний, знову намітиться тенденція до невеликого потепління. З південними вітрами до України почне надходити більш тепле повітря, температура підвищиться вночі до 0-5º морозу, вдень 0-3º тепла.

Синоптик додав, що морозна погода, яка встановилася, не являє небезпеки для зимуючих культур. Адже похолодання відбулося поступово. 

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors