Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > “Різдвяний караван казок”: на території Донецької та Луганської областей тривають святкові заходи
“Різдвяний караван казок”: на території Донецької та Луганської областей тривають святкові заходи
Неділя 9 Січня, 2022

У населених пунктах, які наближені до лінії зіткнення, за сприяння командувача генерал-лейтенанта Сергія Наєва, представники національного мистецького проєкту “Артперемир’я” вітають дітей із новорічними та різдвяними святами.

Черговий етап акції відбудеться у період 11-15 січня 2022 року. Провідний меседж святкової акції залишається незмінним: “Із турботою про майбутнє”.

До проведення заходів залучається лауреат національної театральної премії “GRA” – Чернігівський обласний театр ляльок ім. О. Довженко з музичною казкою “Зимові пригоди крукоруків”.

У ході святкових заходів 3000 маленьких українців з прифронтових населених пунктів Мар’їнка, Попасна, Гірське, Новомихайлівка, Новолуганське, Світлодарськ, Парасковіївське, Миронівський, Красногорівка та інших долучаться до свята. Діти побувають на святкових виставах, долучаться до дива театрального мистецтва та отримають від військових солодкі подарунки.

Керівник проєкту – офіцер Командування об’єднаних сил ЗС України Борис Кутовий. Художній керівник та куратор проєкту – відомий театральний діяч Максим Добролюбов.

Святкова акція «Різдвяний караван казок» проводиться за підтримки Корпорації «АТБ», Національної мережі «Стіл & Стілець», Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України АсМАП України, ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів», ДП «Артемсіль», ГО «Східна платформа». Підтримку у проведенні заходів надають державні та військово-цивільні адміністрації.

Разом переможемо!
Відділ звʹязків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors